Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato.2

27. 9. 2009 0:19
Slabé, velmi slabé.......

    a v jisté míře ubohé.

....."Je to jen několik minut, co přistál papež v Praze. Celá republika je na nohou. Nebo tomu tak není? Honosné přivítání na Ruzyni, dojemný projev s českým prvkem,......"

0 0
možnosti
C

coj@nato.2

27. 9. 2009 0:49
Re: Slabé, velmi slabé.......

Omlouvám se,.....omylem jsem to odkliknul dříve. Tak to tedy doplním nyní.

Mladý muži, Vy asi rád filosofujete, ale filosofem nejste a zřejmě ani nikdy nebudete. Vy sice rád píšete na blogu, ale spisovatelem nejste a zřejmě taky nikdy nebudete. Přečetl jsem si i Vaše dřívější články, ale moje celkové dojmy raději nebudu rozvádět.

Ano, máte snahu. Nikdo Vám nebere Vaše názory ani Vás nikdo nebude omezovat ve výběru témat. Ale ta úroveň Vašeho psaní, způsobu vyjadřování a celkové stylizace textu, tak to tedy nikoho nadchnout asi nemůže.

"Přijel papež, bohudík....." 

I já jsem tomu rád, na rozdíl od Vás.  A řeknu Vám, že ač jsem tomu rád, tak při jeho příletu na Ruzyň, a ještě delší dobu po tom, nebyla celá republika na nohou. Já totiž u té, pro mě vzácné události, co ve Vás vyvolává "poněkud odpor", seděl na zadku. A podobně tomu tak i další stovky či tisíce lidí......Pochopil jste ?:-)

0 0
možnosti
R

ruzovy.svetr

26. 9. 2009 21:20
Když jsme nad rámec našeho předsednictví zaplatili

mnohemdražší sraz židů, veškerou dopravu, ubytování po hotelích, pronájem Kongresového centra, ... tak můžeme i zaplatit tento sraz na louce. holocausteraassets.eu

0 0
možnosti
TK

osvetitel

26. 9. 2009 18:35
Naklady se nejspis zmenci diky turistum

Mne by spis zajimalo,  proc se bali to Jezulatko do hermelinu?8-o V zdyt i v te pisni se zpiva "jak jsi krasne Jezulatko ,  v prostred bidy ubozatko" ! Prave tim zeje hole neco symbolizuje , a ne tim zeho dodatecne nekdo vyfinti v hermelinu ! Takhle me spis pripomina toho "Liberace" kterej v tech drahejch kozichach vystupoval ve Vegas !

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

26. 9. 2009 18:19
K nákladům

Ale vůbec to není moc. Čekáte-li vzácného hosta, uděláte jistě vše pro jeho dobré uvítání a aby se cítil dobře - tak to aspoň v dobré společnosti a u dobrých lidí bývá.. A to je tento případ. Vy ale patrně chcete abychom takoví nebyli?  Jo, že Vy jste ho nepozval -  to je Vaše věc stejně jako že si ho, ve srovnání s miliardami lidí pro které je ve světě osobou z nejvýznamnějších, asi nevážíte. Proč ale nepláčete  třeba nad vyhozenými náklady na děsivé politické kampaně a podobné akce, je se opravdu co divit.   8-o

0 0
možnosti
N

nietzschema

26. 9. 2009 18:55
Re: K nákladům

Dobre, polemizujme tedy nad politickou kampani a navstevou papeze. Kdo dotuje politicke strany? Projevim asi trochu naivity, ale nebude to stat, respektive ne z rozpoctu. V tom mozna bude rozdil.

A k otazce, jestli si ho vazim nebo ne, je sice naprosto irelevantni se vyjadrovat, protoze se nedomnivam, ze bych danou osobu nejak urazil. Vazim si ho stejne jako vsech ostatnich lidi.

0 0
možnosti
AR

Don don

26. 9. 2009 16:36
píšete

o sobě, že jste filozofem. Tak to Vám nevěřím. Možná studentík nedostudovaný

0 0
možnosti
N

nietzschema

26. 9. 2009 18:50
Re: píšete

Dobre tedy, tak mi tedy definujte pojem "filosof". Reknete mi, kdo je to filosof, at se ja hlupak poucim. A jestli chcete skoncit u toho, ze je to ten, co vystudoval filosofickou fakultu, tak to snad radsi ani nepiste...treba Ladislav Klima by v tom pripade asi filosofem taktez moc nebyl, nebo ano? Poucte me, Don done!

0 0
možnosti
VK

kafy

26. 9. 2009 14:40
:)

Papež je významný politik, proto tak byl přijat. Svojí politiku dělá trošku jinak než jsme zvyklí, ale to nic nemění na principech a cílech :)

0 0
možnosti
V

Viktor-Č

26. 9. 2009 13:59
Střílíte mimo

- celá Evropa má křesťansko-židovské kořeny a katolická církev k tomu patří ať se nám (Vám) to líbí nebo ne.

- papež je hlava státu a tím je dána určitá úroveň "péče" o takovou návštěvu.

- spojovat to s nějakým balíčkem a rozpočtem (které navíc není nijak úsporný, jen se tak tváří) je poněkud hloupé, ve státních financích je díra naprosto nesrovnatelné velikosti. Škudlením na oficiálních hostech to nespravíme.

0 0
možnosti
RH

richardhorak

26. 9. 2009 13:44
Špatné info ...

Dobrý den, o tom, zda se náš stát dá nebo nedá považovat za křesťanský, nebudu polemizovat, nechám to na ostatních ... já osobně jsem za návštěvu papeže rád ...

Co se financování celé akce týká, samozřejmě na to padne nějaká částka ze státní pokladny, ale z větší části je tato akce hrazena samotnou církví, dále potom sponzory a dárci. Pořadatelé na akcích, kterých se Benedikt XVI. zůčastní, jsou dobrovolníci. Asi tak ...

0 0
možnosti
LU

pidla

26. 9. 2009 13:49
Re: Špatné info ...

Je vidět, že nejste ze Staré Boleslavi ani z Brna....

0 0
možnosti
S

stepusik

26. 9. 2009 13:09
Jinym pohledem

Nemyslim si, ze je srovnani s rockovou hvezdou to prave. Predne si musime uvedomit, ze se jedna o celniho predstavitele Vatikanu a v zapadni spolecnosti uznavanou autoritu. Krestanska, popr. katolicka zeme, jakou je mj. Polsko, nase republika rozhodne neni. Na druhou stranu je dulezite pripomenout, na jakych hodnotach je zeme postavena, a temi jsou bezesporu hodnoty krestanske.

0 0
možnosti
FV

fouly

26. 9. 2009 13:01
Máte pravdu,

já osobně sleduji tuto zprávu úplně stejně jako všechny ostatní.

Desítky milionů zaplatí daňoví poplatníci výměnou za poloviční

iomezení peněz na sociální služby, například hospiců !

Bohužel,jste v Česku .

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 746x
Existují dvě božstva: Svět a mé nezávislé Já.

Seznam rubrik